ΤΗΕ VOICE: Εκπληκτική η μαθήτρια του Σταμάτη Γονίδη, Ερωφίλη Τζάνου!

Η Ερωφίλη Τζάνου κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης άλλα μένει στη Νίκαια-Πειραιά! Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος! Η πρώτη της επαφή με τη μουσική ήταν στα 11 όπου ξεκίνησε κλασικό πιάνο κ χορωδιακό τραγούδι.

Στα 15 της εμφανίστηκε στο ΜΕGA στην εκπομπή «Να η ευκαιρία!» όπου κ απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία απο τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη!

Από τα 18 της ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι και έχει συνεργαστεί με Μ Χριστοδουλόπουλο, Ευδοκία,Γ Δασκουλίδη,Ε Καρουσάκη,Μ Π’αλλη,Διαμάντη,Διονυσ’ιου,Χρ Αντωνιάδη,Θ Καλλίρη!

Το 2008 ήρθε η πρόταση από το Θέα -Θ Πετρέλης,Ν Οικονομόπουλος,Β Αδαμαντοπούλου κ Γ Τσαλίκη, όπου εκεί άρχισε ουσιαστικά η πορεία της στις μεγάλες πίστες της Αθήνας!

Το 2009 εμφανίζεται για ένα χρόνο στο πλευρό του Ν Βέρτη! Τον Αύγουστο του 2010 εμφανίζεται με τον Στ Γονίδη μια συνεργασία σταθμός καθως ο ίδιος είδε κάτι ιδιαίτερο σ αυτό το κορίτσι και έτσι άρχισε μια σχέση δασκάλου μαθήτριας όπως η ίδια χαρακτηρίζει!

Τον Φεβρουάριο του 2011 δηλώνει συμμετοχή στο GREEK IDOL-στη πρώτη οντισιόν τραγουδάει το τράβα σκανδάλη-όπου και κατάφερε με το ταλέντο της να πετύχει να μπει στα live και να πάρει την έκτη θέση ανάμεσα σε 5000 υποψηφίους!

Δείτε τη συμμετοχή της στο «The Voice» που μάγεψε το κοινό: 

Τώρα μπορείτε να την απολαύσετε κάθε Παρασκευή και Σαββάτο στο «Ρετρό» στην Καισαριανή μαζί με τον Ηλία Γκρεκό

Scroll to Top