Το πιο θερμό χειροκρότημα για Βασιλάκη – Μαρινάκη -Μήνυμα ΝΙΚΗΣ έδωσαν οι πολίτες του Νότιου Τομέα

Χιλιάδες πολιτών τίμησαν με την παρουσία τους την υποψήφια βουλευτή του Νότιου Τομέα της Β’ Αθήνας κ. Ρένα Βασιλάκη στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στο Balux. Όπως μόνο εμείς σας είχαμε γράψει το παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Οι πολίτες “πλημμύρισαν” από νωρίς τον πανέμορφο χώρο και στην υποδοχή τους περίμενε η ίδια η κ.Βασιλάκη που χαιρετούσε έναν- έναν τους καλεσμένους της ως καλή οικοδέσποινα. Ήταν μια εικόνα που δεν έχουμε ξαναδεί εάν και έχουμε παραστεί σε χιλιάδες κομματικές εκδηλώσεις και δείχνει τον απλό και αυθόρμητο  χαρακτήρα της.

Δείχνει επίσης το ήθος της και πόσο σέβεται όσους παράτησαν ότι είχαν να κάνουν για να την τιμήσουν με την παρουσία τους και να της χαρίσουν δύναμη για τον τεράστιο αγώνα που δίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής.

Γιατί η Ρένα είναι αγωνίστρια και με ότι έχει καταπιαστεί έχει αφήσει πίσω της θετικό έργο για τους συνανθρώπους της.

Θετικά και πολύ θερμά ήταν και τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που τόνισε την ανάγκη να καταψηφιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που διέλυσε την χώρα και να ξαναβρεί η χώρα μας την κανονικότητα.

Ήταν ιδιαίτερα σκληρός και κάλεσε όλους όσους αγαπάνε την πατρίδα τους, να πάνε να ψηφίσουν ώστε η επόμενη κυβέρνηση να έχει την δύναμη να βγάλει την χώρα από τον βούρκο που την έριξαν οι οπαδοί του Μαδούρου και ο πρωθυπουργός που κορόιδεψε τους πολίτες και είπε ένα σωρό ψέματα.

Για την Ρένα Βασιλάκη αφού τόνισε το φιλανθρωπικό έργο της  , στάθηκε στην ικανότητά που απέδειξε  σε όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολήθηκε.

Εντυπωσιακό και το ανδρικό χορευτικό συγκρότημα από την Κρήτη το οποίο άνοιξε την εκδήλωση πριν το χαιρετισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομιλία της Ρένας Βασιλάκη η οποία με μεστό λόγο και αποφεύγοντας την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών επεσήμανε την αναγκαιότητα της υπερψήφισης της ΝΔ για να προχωρήσει επιτέλους η πατρίδα μας μπροστά.

Με λόγο ενωτικό και πατριωτικό η Ρένα Βασιλάκη κάλεσε όλες τις Νεοδημοκράτισσες και όλους τους Νεοδημοκράτες να δώσουν βροντερό παρών στις κάλπες της 7ης Ιουλίου και να βάψουν όλη την Ελλάδα στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. 

Είδαμε πολλά στελέχη της ΝΔ στην εκδήλωση ενώ σε βίντεο που προβλήθηκε είδαμε τον χαιρετισμό του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο της οικοδέσποινας κάλεσε τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες να τις χαρίσουν την μία από τις τέσσερις ψήφους που διαθέτουν γιατί πραγματικά το αξίζει.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η επαφή μου με τη Δημόσια Διοίκηση έχει ως αφετηρία το Υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης θητείας μου και περνώντας μέσα από μία σειρά νευραλγικών θέσεων ευθύνης ,που υπηρέτησα με ήθος και συνέπεια, γνώρισα τον πολυδιάστατο χώρο της Ναυτιλίας.

Από το 2004 μέχρι σήμερα, διαχειρίστηκα με επιτυχία τον απαιτητικό τομέα των Δημοσίων Σχέσεων των ιδιαιτέρων γραφείων τεσσάρων Υπουργών. Επίσης από το ίδιο έτος μέχρι και το 2014 διετέλεσα Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Το 2006 εξελέγην Νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά και το 2010 έλαβα την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Το 2009 ως ενεργός πολίτης έθεσα υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα στη Β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία. Επιπλέον, υπήρξα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο του κόμματος το Δεκέμβριο του 2018.

Λόγω της καταγωγής μου από την Κρήτη, ήμουν ενεργό μέλος, από δεκαοκτώ ακόμη ετών, στα Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης.

Η κοινωνική μου δράση ήταν και είναι έντονη (Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μου). Υπήρξα Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συνεχόμενα έτη. Διετέλεσα επιπλέον πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής του αθλητικού σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Ξεχωριστός σταθμός αυτής της διαδρομής και σημαντική στιγμή στη ζωή μου, αποτελεί η ίδρυση των Αθηναΐδων, τμήματος των Daughters of Penelope του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPA όπου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Σκοπός των Αθηναΐδων είναι να προωθήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς του Ελληνισμού, της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογένειας. Ειδικότερα, η δράση μας βασίζεται πάνω σε τρεις πυλώνες:

Υποστήριξη σε παιδιά που δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, στην τρίτη ηλικία που τόσα έχει προσφέρει για την Ελλάδα μας, αλλά και σε οργανισμούς που προσπαθούν μεθοδικά να προσφέρουν βοήθεια. Παράλληλα, συντονίζουμε ενέργειες που έχουν πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα – στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε το μήνυμα του Ελληνισμού-, αλλά και επιστημονικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση κατάλαβαν πολύ καλά γιατί εκτός από την ΝΙΚΗ της ΝΔ επιβάλλεται και ένας σταυρός σε μια αγωνίστρια με τεράστια φιλανθρωπική προσφορά και με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα Εθνικά μας θέματα. Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα του πολίτη, για τα σημάδια σήψης της κοινωνίας μας και που θέλει να νιώθουμε όλοι ασφαλείς στις γειτονιές μας.

Και επειδή είναι ικανή δεν πρέπει να την αφήσουμε εκτός Κοινοβουλίου γιατί η Ρένα δεν έχει ανάγκη την βουλευτική αποζημίωση, ούτε πολιτεύεται για βιοποριστικούς λόγους. Εμείς και η κοινωνία μας την έχει ανάγκη για να βάλει το δικό της λιθαράκι και να διορθώσει όσα και εκείνη και εμάς μας στεναχωρούν.

Και τις γνώσεις έχει και την διάθεση για προσφορά ,χρειάζεται απλώς να της δώσουμε με την ψήφο μας την δύναμη και πιστέψτε με δεν θα  μας προδώσει γιατί δεν είναι πολιτικάντης. 

Σ.Μ 

Scroll to Top