Βασίλης Βαλασόπουλος: “Ο λαός θα συγκρίνει και θα κρίνει το έργο που θα γίνει την επόμενη τετραετία”

Τον τελευταίο καιρό αναρτώνται αρκετά δημοσιεύματα από την Παράταξη Ηλιουπολοι μαζί – ΕΝΑΚ που επιχειρούν να δώσουν την εικόνα ελλιπούς λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι:

1.Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και τα Νομικά του Πρόσωπα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίζονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου (Θερινός Κινηματογράφος, Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, μπάνια, παιδικές κατασκηνώσεις κτλ.). Επίσης όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν για την αρτιότερη προετοιμασία των βουλευτικών εκλογών στο Δήμο μας. 

2.Σε σχέση με την λειτουργία της καθαριότητας στην πόλη, σας επισυνάπτουμε την επιστολή του Διευθυντή της υπηρεσίας για να γνωρίζουν όλοι τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της έλλειψης προσωπικού.  (διαβάστε εδώ)
Παρόλα αυτά η πόλη καθαρίζεται καθημερινά και βρίσκεται σ’ ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

3.Σε σχέση με τη λειτουργία του ΣΠΑΥ, ο σημερινός Δήμαρχος και Πρόεδρος έχει επιτελέσει ένα τεράστιο έργο για τον Υμηττό, γι’ αυτό και εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Συνδέσμου την τελευταία διετία (http://www.spay.gr/).

Καλούμε λοιπόν τη νέα δημοτική αρχή της Ηλιούπολης να προετοιμαστεί με σοβαρότητα για να αναλάβει τη διοίκηση της πόλης και να μην επιχειρεί να «αποδείξει» στους πολίτες ότι θα παραλάβει καμένη γη.

Σχετικά με τον όρκο του Δημάρχου ο οποίος πρέπει να υπηρετεί ενσυνείδητα τα καθήκοντά του, δεν επιτρέπεται σ’ αυτούς οι οποίοι εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με την Παράταξή του και συμμετείχαν ενεργά στην διοίκηση του Δήμου να τον επικαλούνται γιατί είναι οι πρώτοι που δεν τον τήρησαν διασπώντας την Παράταξη που τους ανέδειξε στην πόλη και τον άνθρωπο που τους όρισε Αντιδημάρχους και Προέδρους στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.

Η πορεία του Δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε απέδειξε ότι όχι μόνο τηρεί τον όρκο του με το παραπάνω, αλλά έχει επιτελέσει άψογα τα καθήκοντά του σε όποια θέση (Κυβερνητική – Αυτοδιοικητική) ανέλαβε.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που συστηματικά συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη και επιχείρησαν σε όλη την προεκλογική περίοδο να υποβαθμίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής συνεργαζόμενοι με τη διαπλοκή και βεβαίως με τα πιο ακραία τμήματα της τοπικής εκκλησίας.

Σε σχέση με την ενημέρωση που επικαλούνται, η σημερινή δημοτική αρχή είναι έτοιμη όποτε αυτοί το θελήσουν να τους ενημερώσει για όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον Δήμο και έχουν πια αυτοί την ευθύνη να επιλύσουν.

Σε σχέση με την επίσκεψή τους στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, τους ενημερώνουμε ότι ο έργο που έχει γίνει σ’ αυτό το χώρο είναι τεράστιο (επέκταση πυροπροστασίας, νέος εξοπλισμός καθαριότητας, βιολογικός καθαρισμός, πλυντήριο οχημάτων, ηλεκτρονική αντλία καυσίμων κτλ.). Ας προσέξουν να προστατέψουν τον Σ.Μ.Α. στην Ηλιούπολη γιατί με τις συνεχείς καταγγελίες τους θα τον οδηγήσουν σε κλείσιμο με φοβερές επιπτώσεις για την πόλη.

Τέλος, να μην χρησιμοποιούν τις επισκέψεις σε όμορους Δήμους για να πλήξουν το κύρος και το έργο της Δημοτικής Αρχής. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν πια να συκοφαντούν και να ρίχνουν λάσπη στον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.

Οι εκλογές τελείωσαν. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Τώρα ο λαός θα συγκρίνει και θα κρίνει το έργο που θα γίνει την επόμενη τετραετία.

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Scroll to Top