Βύρωνας: Στον ανακριτή τα 5 μέλη της σπείρας που έστειλαν στην εντατική την 16χρονη

Σήμερα, Δευτέρα τα 5 από τα 6 μέλη της συμμορίας θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη που έκαναν «πειραματόζωο» μέλη σπείρας ναρκωτικών σε σπίτι στον Βύρωνα.

Η 16χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, αλλά και το «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών».

Η φίλη της αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η 16χρονη και αφού διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της κάλεσε ασθενοφόρο.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», ανέφερε η 16χρονη σύμφωνα με το STAR.

Μητέρα 16χρονης: Οι φίλοι της, τής ασκούσαν ψυχολογική πίεση
Από την πλευρά της η μητέρα της 16χρονης έιπε στους αστυνομικούς: «(Οι φίλοι της κόρης μου), με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν έψαχνα να την βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της».

Scroll to Top