Ζωγράφου: Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βασίλη Θώδα και του νέου δημοτικού συμβουλίου

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 7) πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα και των νέων δημοτικών συμβούλων όπως αυτές προέκυψαν από τις εκλογές του Μαΐου.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων  ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης , Γιάννης Καλλιάνος, Άννα Καραμανλή , Διονύσης Χατζηδάκης, . και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού συνάδελφος Μιχάλης Μπεκιάρης, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και Ραλλία Χρηστίδου. 

Ο νέος δήμαρχος Βασίλης Θώδας τόνισε στην ομιλία του πως κάνει πράξη την προεκλογική του υπόσχεση πως θα τεθεί επικεφαλής του τομέα καθαριότητας και υποσχέθηκε πως η πόλη του Ζωγράφου θα γίνει και πάλι μια πεντακάθαρη όπως τόνισε πόλη.

Στην ομιλία του εμφανίστηκε συναινετικός και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους νέους δημοτικούς συμβούλους ζήτησε από αυτούς να υπάρχει μια σύγκλιση στα θέματα καθημερινότητας του πολίτη έτσι ώστε όλοι μαζί να πορευθούν με γνώμονα το καλό της πόλης.

Ο κύριος Θώδας απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των πολιτών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παλιοί Ζωγραφιώτες τόνιζαν πως είχαν να δουν τόσο κόσμο σε ορκωμοσία από την εποχή του πρώην δημάρχου κ. Καζάκου.

Το Notianea.gr όπως ήταν φυσικό ήταν εκεί και εύχεται στη νέα δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της πόλης για το καλό των δημοτών. Η ηλεκτρονική μας σελίδα θα είναι αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται προς το συμφέρον των δημοτών και σε κάθε ενέργεια που γίνεται με μοναδικό γνώμονα να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας: 

 

 

Scroll to Top