Καλλιθέα: Εγγονός μαχαίρωσε την 90χρονη γιαγιά του – Της επιτέθηκε με δύο μαχαίρια

Μία 90χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στον “Ευαγγελισμό” μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από τον εγγονό της.

Ένας 29χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι, το πρωί της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 29χρονου εγγονού να μαχαιρώσει τη γιαγιά του παραμένει μυστήριο. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι το πρωί βρέθηκε στο διαμέρισμα στην οδό Ακροπόλεως στην Καλλιθέα, όπου μένουν η μητέρα του και η γιαγιά του. Για άγνωστο λόγο, προκλήθηκε καυγάς. Ο 29χρονος μαχαίρωσε τη γιαγιά του, τραυματίζοντάς την.

Στη γειτονιά, άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας που δέχτηκε τη μαχαιριά από τον εγγονό της. Αμέσως, οι γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία και στην οδό Ακροπόλεως στην Καλλιθέα έφτασαν έξι άνδρες της Άμεσης Δράσης

Ο άντρας ηλικίας 49 ετών μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην Καλλιθέα, καταφέροντάς της χτυπήματα στο αριστερό χέρι και την κοιλιά με δύο μαχαίρια που χρησιμοποίησε.

Ο ίδιος συνελήφθη ενώ η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα αλλά είναι εν ζωή.

Το περιστατικό έγινε στις 11.10 το πρωί, ενώ δράστης και θύμα φέρονται να έχουν καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν.

Scroll to Top