Χιπ- Χοπ κορωνοπάρτι με 400 άτομα στον Ταύρο – 9 προσαγωγές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες σε πλατεία στον Ταύρο όταν μαζεύτηκαν πάνω από 350 άτομα και έστησαν… χιπ χοπ κορωνοπάρτι, προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Στους προσαχθέντες επιβλήθηκαν τα απαραίτητα πρόστιμα ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη καθώς δεν εντοπίστηκε ο διοργανωτής.
Όλα είχαν ξεκινήσει σε άλλο σημείο στο Περιστέρι όπου υπήρχε και το σχετικό κάλεσμα όμως τα άτομα έφυγαν από εκει και μεταφέρθηκαν στον Ταύρο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε εννιά προσαγωγές με τα άτομα να μεταφέρονται στο τμημα Ασφαλειας Μοσχάτου.

Παράλληλα έκαναν συστάσεις μέσω μεγαφώνων και οι συγκεντρωμένοι που δεν φορούσαν μάσκες και δεν κρατούσαν αποστάσεις απομακρύνθηκαν λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ.

Scroll to Top