Δραματική Σωτηρία: Έλληνας Καταγράφει την Τελευταία Στιγμή Φυγής σε Καταφύγιο στο Ισραήλ

Ισραήλ: Έλληνας σώζεται την τελευταία στιγμή τρέχοντας στο καταφύγιο – Καταγράφει σε βίντεο τα δραματικά λεπτά που έζησε

«Με πέτυχαν οι σειρήνες στο δρόμο», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, γεμάτος αγωνία, Έλληνας που βρέθηκε σε κατάσταση πανικού καθώς το Ιράν βομβάρδιζε το Ισραήλ και εκείνος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο.Η πυραυλική επίθεση του Ιράν τον έπιασε εν κινήσει και κατέγραψε σε βίντεο τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Έλληνας στο Ισραήλ σώζεται την τελευταία στιγμή τρέχοντας προς το καταφύγιο. Οι σειρήνες ηχούσαν στην πόλη Μπατ Γιαμ και ο Γιώργος Σέμος, Έλληνας τραγουδιστής που βρίσκεται εκεί, sprinted towards the shelter. Ο Γιώργος Σέμος περιγράφει στο δελτίο ειδήσεων του Open τα εφιαλτικά γεγονότα: «Δεν περιμέναμε αυτό που συνέβη, ήταν μια φρίκη», λέει.

«Είχαμε τελειώσει το νερό και υπάρχει ένα 24ωρο σούπερ μάρκετ κοντά μου, περίπου 4-5 λεπτά από το σπίτι μου. Πηγαίνω εκεί και μόλις βγαίνω από το κατάστημα, μετά από ένα λεπτό ακούγονται οι σειρήνες. Με πιάνει πανικός και αρχίζω να τρέχω. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας δυνατός κρότος κι αμέσως μετά ένας ακόμα πιο ισχυρός. Λέω “αυτό ήταν”», προσθέτει ο ίδιος και αναφέρει ότι έχει να κοιμηθεί μέρες.

Επιπλέον, δηλώνει ότι δέχεται επιθέσεις στα social media: «Μου γράφουν να πεθάνω επειδή βρίσκομαι στο Ισραήλ. Τα μηνύματα αυτά με σοκάρουν κι είναι από Έλληνες», καταλήγει.

Scroll to Top