«Συνελήφθη διάσημος τράπερ στο κέντρο της Αθήνας: Η απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά μπροστά σε περιπολικό»

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο κέντρο της Αθήνας – Πέταξε τα ναρκωτικά στο… περιπολικό

Σύλληψη γνωστού τράπερ στην Αθήνα προκαλεί αναστάτωση

Έντονη αναταραχή έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στη μουσική σκηνή της χώρας,καθώς ένας διάσημος τράπερ συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.). Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/7), στη διασταύρωση των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Φειδίου, κοντά στα Εξάρχεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων —ανάμεσα τους και ο καλλιτέχνης— κατά τη διάρκεια επιχείρησης. Κατά τη μεταφορά τους στο αστυνομικό τμήμα, οι συλληφθέντες πέταξαν μέσα στο υπηρεσιακό όχημα οκτώ νάιλον σακουλάκια με ναρκωτικά, συγκεκριμένα κοκαΐνη σε μορφή σκόνης συνολικού βάρους 6,7 γραμμαρίων.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Εξαρτησιογόνων Ουσιών όπου και συνελήφθησαν επίσημα. Οι κατασχεθείσες ουσίες θα αποσταλούν για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τράπερ έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν με υποθέσεις που σχετίζονται με τον νόμο περί όπλων καθώς και σοβαρές σωματικές βλάβες. Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουλίου, ενώ η κράτησή τους θα συνεχιστεί μέχρι τότε. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους φαν του καλλιτέχνη,με τα κοινωνικά δίκτυα να πλημμυρίζουν από σχόλια και αντιδράσεις σχετικά με την κατάσταση αυτή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση ούτε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη ούτε από τη δισκογραφική του εταιρεία ή τους συνεργάτες του.

Scroll to Top