Δυσάρεστη εμπειρία για επιβάτες του Οδοντωτού
Σημαντική ταλαιπωρία υπήρξε για πολλούς επιβάτες του Οδοντωτού,καθώς το τρένο παρουσίασε τεχνική βλάβη κατά τη διάρκεια της διαδρομής του. Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε απομονωμένο σημείο ανάμεσα στις περιοχές Νιάματα και Πόρτες.
Όπως αναφέρει το «tempo24», το συμβάν συνέβη ενώ το τρένο εκτελούσε ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή δρομολόγια της χώρας. Οι επιβάτες, αδυνατώντας να αποβιβαστούν λόγω της δύσκολης πρόσβασης στην περιοχή, αναγκάστηκαν να καλέσουν το «112» προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση για τη μεταφορά των επιβατών προς τον σταθμό Διακοπτού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν, με άλλες βλάβες που έχουν συμβεί κατά την διάρκεια των διαδρομών του Οδοντωτού.
