Δυναμικό σχέδιο της κυβέρνησης για την επίτευξη στόχων
Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι το οργανωμένο σχέδιο που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι ένα ισχυρό χαρτί. “Μπορούμε να ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει προεκλογικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο Μ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη για σκληρή δουλειά ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σημείωσε ότι “σε μια περίοδο έντασης στην πολιτική αντιπαράθεση, που συχνά αγγίζει τα όρια της τοξικότητας, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να παραμείνει πιστή σε έναν νηφάλιο πολιτικό λόγο με επιχειρήματα”.
Αναφερόμενος στα φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, επισήμανε ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε σημαντικές φοροαπαλλαγές οι οποίες αναγνωρίστηκαν ευρέως εκτός από εκείνους που επιμένουν στη μιζέρια”.
Τέλος, έκανε ειδική μνεία στο δημογραφικό ζήτημα λέγοντας ότι “είναι υπαρξιακό και δυστυχώς αποτελεί μια οδυνηρή πραγματικότητα”. Υπογράμμισε τη σημασία του ζητήματος αυτού και τόνισε πως πρέπει να ενσωματωθεί στη σύγχρονη Μεγάλη Ιδέα του ελληνισμού και να υπηρετηθεί με συνέπεια τα επόμενα χρόνια αν επιθυμούμε πραγματικά να ανατρέψουμε τις δυσοίωνες προβλέψεις.