Ειδική Επιχείρηση της Τροχαίας για Παράνομες Οδηγήσεις λόγω Αλκοόλ
Από την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, η Τροχαία Αττικής πραγματοποίησε μια στοχευμένη επιχείρηση ελέγχου παραβάσεων οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ σε διάφορους δρόμους του Λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, διενεργήθηκαν συνολικά 22.800 έλεγχοι και καταγράφηκαν 387 περιπτώσεις οδηγών που παραβίασαν τον νόμο σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, συνελήφθησαν επίσης 12 οδηγοί οι οποίοι είχαν επίπεδα αλκοόλης άνω των 0,60 mg/l. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) καθώς και από τα τμήματα τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Η διαδικασία ελέγχων για την αποτροπή της οδήγησης υπό επηρεασμό αλκοόλ θα συνεχιστεί με σταθερή ένταση στο προσεχές μέλλον.
