«Παντελής Παντελίδης: Αποζημιώσεις για το τροχαίο – Πόσα θα λάβουν οι Κυριακού και Αρναούτη»

Παντελής Παντελίδης: Oρίστηκαν οι αποζημιώσεων για το τροχαίο – Τι θα πάρουν Κυριακού και Αρναούτη

Αποφάσεις Εφετείου για τις Αποζημιώσεις των Επιβατών του Τροχαίου με τον Παντελή Παντελίδη

Σήμερα, το Εφετείο Αθηνών καθόρισε το ποσό των αποζημιώσεων που θα λάβουν οι Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, σε σχέση με το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών,η οποία εκτάθηκε σε 106 σελίδες,οι αποζημιώσεις ανέρχονται στα 9.000 ευρώ για τη Φρόσω Κυριάκου και στα 39.000 ευρώ για τη Μίνα Αρναούτη.

Επιπλέον,στην απόφαση αναγνωρίζεται ο Παντελής Παντελίδης ως ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι δύο επιβάτιδες φέρουν ευθύνη κατά 50%, καθώς επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε άτομο υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Παράλληλα, η αγωγή της οικογένειας του τραγουδιστή απορρίφθηκε από το εφετείο.

Τα ποσά των αποζημιώσεων θα καταβληθούν αρχικά από την ασφαλιστική εταιρεία στους δύο επιβάτες και στη συνέχεια η ασφαλιστική θα απαιτήσει τα χρήματα αυτά από τους συγγενείς του τραγουδιστή, ο οποίος σύμφωνα με τη δικαστική κρίση ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα.

Scroll to Top