«Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους” – Η αντίδρασή της στο πρόστιμο από την τροχαία»

«O νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους» – Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το πρόστιμο από την τροχαία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οδήγησε μηχανάκι με υπέρβαση αλκοόλ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εντοπίστηκε να οδηγεί το μηχανάκι της με επίπεδο αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο, γεγονός που οδήγησε στην αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για ένα μήνα και σε πρόστιμο ύψους 350 ευρώ. Η γνωστή τραγουδίστρια αντέδρασε στο συμβάν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σταμάτησαν την Ελεωνόρα λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου. Μετά από έλεγχο αλκοτέστ, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει 0,10 αλκοόλ, ενώ προηγούμενη μέτρηση είχε δείξει 0,15. Δεδομένου ότι το όριο για τους αναβάτες δίκυκλων είναι 0,10,η τραγουδίστρια αντιμετώπισε τις συνέπειες του νόμου.

Αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξέφρασε τη θέση της σχετικά με το περιστατικό. Ανέφερε ότι μετά από ένα ποτήρι κρασί βρέθηκε πάνω από το επιτρεπτό όριο και τόνισε τη σημασία εφαρμογής του νόμου χωρίς εξαιρέσεις.

Στην ανάρτησή της σημείωσε: «Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και είναι καλύτερα να τα μάθετε από εμένα. Για ένα ποτήρι κρασί, δεν θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες.Ακόμα και 0,1 πάνω από το όριο είναι πάνω από το όριο. Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Να είστε καλά και να προσέχετε! Καλές γιορτές!»

Scroll to Top