Θάνατος 27χρονου μοτοσικλετιστή σε τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια
Μια ακόμη τραγική στιγμή σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/12) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ένας νεαρός 27 ετών μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση με τρόλεϊ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Δεκελείας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με διερχόμενο τρόλεϊ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 27χρονος φορούσε κράνος και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ασθενοφόρο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.
Η Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής έχει αναλάβει την προανάκριση για να εξετάσει τις συνθήκες και τα αίτια της θανατηφόρας σύγκρουσης.
