Αγωνία για την εξαφάνιση του Αλέξη Τσικόπουλου στην Κρήτη
Ένας ολόκληρος μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 33χρονου Αλέξη Τσικόπουλου στην Κρήτη, με την οικογένειά του να βιώνει μια συνεχόμενη αγωνία καθώς οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Η τελευταία επικοινωνία του νεαρού γιατρού με τους δικούς του καταγράφηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025. Ο Αλέξης, ο οποίος εργαζόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, τηλεφώνησε στον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά, ζητώντας να ταξιδέψει άμεσα στο Ηράκλειο.Λίγο αργότερα η επικοινωνία διακόπηκε και από τότε δεν υπάρχει καμία είδηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί μέχρι τώρα, ο 33χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε. Το όχημά του βρέθηκε ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης σε ένα χωριό της περιοχής Αποκόρωνα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ίχνη που να οδηγούν σε αυτόν. Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας και παραμένουν στην Κρήτη συμμετέχοντας ενεργά στις προσπάθειες εντοπισμού τους. «Δεν χάνουμε την ελπίδα μας, συνεχίζουμε τις αναζητήσεις μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τον βρούμε. Είμαι στα Χανιά περιμένοντας νέα για το παιδί μου. Ο Αλέξης είναι ευαίσθητος άνθρωπος και εξαιρετικός γιατρός που βοηθούσε πάντα τους άλλους. Ψάχνω παντού κι ο κόσμος μας στηρίζει», δήλωσε η μητέρα του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης αντιμετώπιζε προσωπικά ζητήματα τα τελευταία χρόνια και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή, αλλά είχε διακόψει τη θεραπεία πρόσφατα.Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλες τις μαρτυρίες πολιτών από διάφορες περιοχές των Χανίων όπου φέρεται ότι είχε γίνει αντιληπτός χωρίς όμως αυτές οι πληροφορίες να οδηγήσουν σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Η οικογένεια καλεί οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή έχει δει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση αυτού του νέου ανθρώπου να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές της αστυνομίας.Υπενθυμίζεται ότι έχει ενεργοποιηθεί σήμα Silver Alert – Γραμμή Ζωής (10-65) για αυτήν την υπόθεση.
