Κέντρο Αθήνας: Κλειστοί δρόμοι λόγω συγκέντρωσης και πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας – Συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για την Κούβα στο Σύνταγμα

Μια μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Κούβα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οργανωμένη από το ΚΚΕ, στο Σύνταγμα. Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας έχουν κλείσει.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλές οδούς λόγω των προσυγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στα Προπύλαια και στη λεωφόρο Σταδίου κοντά στην Παλιά Βουλή και το Μοναστηράκι.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία έχει σταματήσει στην οδό Σταδίου, καθώς και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από τη διασταύρωση με τη Σέκερη και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας κοντά στον δρόμο Αθ. Διάκου. Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της συγκέντωσης.

Screenshot από Google Maps

(ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)

Scroll to Top