Ο Χάρι Στάιλς μοιράζεται μια απροσδόκητη στιγμή γέλιου στην κηδεία της γιαγιάς του
Ο Χάρι Στάιλς αποκάλυψε πρόσφατα ότι βρέθηκε σε μια αστεία κατάσταση κατά τη διάρκεια της κηδείας της γιαγιάς του,εξηγώντας τους λόγους πίσω από αυτό το γεγονός.
Ο διάσημος τραγουδιστής και βραβευμένος με Γκράμι συμμετείχε στην εκπομπή “Royal Court” με την Μπρίτανι Μπρόσκι, όπου η παρουσιάστρια τον ρώτησε σχετικά με το κομμάτι του “Music for a Sushi restaurant”. Τότε εκείνη τον προκάλεσε να σκεφτεί άλλους χώρους που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ένα τραγούδι.
Η απάντησή του ήταν αναπάντεχη: «Το αποτεφρωτήριο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα «τραγούδια αποτέφρωσης», γεγονός που προκάλεσε γέλια τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από το κοινό.
Ο πρώην καλλιτέχνης των One Direction εξήγησε πώς αυτή η ιδέα γεννήθηκε.Θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της αποτέφρωσης της γιαγιάς του, όταν ο ιμάντας άρχισε να κινείται, ακούστηκε το κομμάτι “The Long and Winding Road” των Beatles. «Με έκανε να γελάσω», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πόσο ξαφνικό και αταίριαστο φάνηκε εκείνη τη στιγμή. Αργότερα σκέφτηκε κι άλλα κομμάτια που δεν θα ταίριαζαν καθόλου στη συγκεκριμένη περίσταση. Ανάμεσα σε αυτά ανέφερε τα “Relight My Fire” του Νταν Χάρτμαν,το “Disco Inferno” των Trammps και το “Ring of Fire” του Τζόνι Κας.
Στο μεταξύ, ο Στάιλς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο προσωπικό στούντιο άλμπουμ του με τίτλο “Kiss All The Time. disco, Occasionally.” στις 6 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, ο ερμηνευτής των επιτυχιών «As It Was» και «Sign of the Times» δήλωσε ότι διασκέδασε πολύ κατά την παραγωγή αυτού του νέου έργου. Επιπλέον, μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσει μια εκτενή παγκόσμια περιοδεία με εμφανίσεις σε πολλές πόλεις καθώς και πολυήμερες παραμονές (residencies).
