Δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη για την κυβερνητική προπαγάνδα
Η Μιλένα Αποστολάκη εκφράζει την ανησυχία της σχετικά με τη διαστρέβλωση των δηλώσεών της από την «κυβερνητική προπαγάνδα», σε μια νέα τοποθέτηση που περιλαμβάνει αιχμές κατά της κυβέρνησης και αναφορές σε πολιτική στοχοποίηση.
Στη δήλωσή της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι ο όρος «πελάτες» δεν αναφέρεται στους πολίτες που επέλεξαν να υποστηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά στις «στρατιές των ημετέρων με τις απευθείας αναθέσεις» καθώς και στα «καρτέλ και τα ολιγοπώλια που κερδοσκοπούν».
Αναλυτικά, η κ. Αποστολάκη τονίζει: «Πανικόβλητη η κυβερνητική προπαγάνδα από την κοινωνική και ηθική απομόνωση που υφίσταται, από τη σωρεία των σκανδάλων και τις άμεσες εκβιαστικές βολές του καταδικασμένου προμηθευτή του Predator Ταλ Ντίλιαν, επιχειρεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα παραχαράσσοντας και διαστρεβλώνοντας.»
«Γνωρίζει καλά η κυβέρνηση ποιοι είναι οι πελάτες, διότι τους εξυπηρετεί ανερυθρίαστα. Δεν είναι ασφαλώς οι πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, πελάτες. Είναι οι στρατιές των ημετέρων με τις απευθείας αναθέσεις,πελάτες. Είναι τα καρτέλ και τα ολιγοπώλια, που θησαυρίζουν, πελάτες. Και απέναντι σε αυτούς τους πελάτες της δεξιάς, για το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν οι πολίτες της πατρίδας. Γι’ αυτούς τους πολίτες είμαστε εδώ.»
