Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας στη Λευκάδα
Μια 50χρονη Ελληνοβρετανίδα τουρίστρια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη όταν ένας βράχος την χτύπησε στο κεφάλι κατά την επίσκεψή της στους καταρράκτες στο Νυδρί της Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilefkada.gr, η διακομιδή της έγινε μετά από πολύωρη προσπάθεια των γιατρών στην περιοχή, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της και να εξασφαλίσουν κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η 50χρονη επισκέφθηκε τους καταρράκτες συνοδευόμενη από φίλους. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, ένας βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω της προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα δυνάμεις από την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς της στο νοσοκομείο.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, άλλοι επισκέπτες βρίσκονταν επίσης κοντά στον χώρο και προσπαθούσαν να προστατευτούν καλύπτοντας τα κεφάλια τους. Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι αναφέρθηκαν μικροτραυματισμοί σε άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή τους.
