«Συνελήφθη 29χρονος οδηγός που έσπασε τα όρια ταχύτητας με 208 χλμ./ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου»

Μέγαρα: Συνελήφθη 29χρονος που έτρεχε με 208 χλμ./ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύλληψη 29χρονου για υπερβολική ταχύτητα στην Εθνική Οδό

Τα ξημερώματα της Κυριακής (26/7), στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στα Μέγαρα, ένας 29χρονος συνελήφθη με ταχύτητα που έφτανε τα 208 χλμ./ώρα. Η σύλληψή του έγινε μετά από έλεγχο της Τροχαίας, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο οδηγός εντοπίστηκε από συσκευή ραντάρ να κινείται με υπερβολικά υψηλή ταχύτητα, ξεπερνώντας κατά 78 χλμ./ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των 130 χλμ./ώρα που ισχύει σε αυτό το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να προχωρήσουν στη σύλληψή του και σχημάτισαν δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Δικογραφία κατά του οδηγού στα Μέγαρα

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.Η υπέρβαση της επιτρεπόμενης ταχύτητας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων χρηστών του δρόμου, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς να δράσουν άμεσα.

Μετά τη σύλληψή του, ο νεαρός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία.

Κύλιση στην κορυφή