Μια Σημαντική Κίνηση από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Συναυλία του
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απέδειξε για άλλη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια ανθρώπινη κίνηση που συγκίνησε το κοινό. Όταν παρατήρησε κάποιους θεατές να ανάβουν καπνογόνα,κάτι που συμβαίνει συχνά στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα,τους ζήτησε να τα σβήσουν αμέσως.
Από το μικρόφωνο εξήγησε ότι η ενέργεια αυτή ήταν σε ένδειξη σεβασμού για τον τραγικό θάνατο δύο πυροσβεστών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «δύο άτομα (σ.σ. δύο πυροσβέστες) κάηκαν εδώ δίπλα μας».
«Σας παρακαλώ να μην συνεχίσουμε να ανάβουμε καπνογόνα,έτσι κι αλλιώς θα σταματήσουμε. Σεβόμαστε τους δύο ανθρώπους του Ρεθύμνου», είπε απευθυνόμενος στο κοινό και αμέσως μετά δέχτηκε θερμό χειροκρότημα για τη στάση του.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφερόταν στους 58χρονο Μανώλη Στρατιδάκη και τον 25χρονο Παντελή Διαμαντάκη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους όταν παγιδεύτηκαν στις φλόγες κατά τη διάρκεια μιας καταστρεπτικής φωτιάς στο Ρέθυμνο.
Δείτε βίντεο:
