Φωτιά σε κατάστημα ναυτιλιακών ειδών στο Παλαιό Φάληρο
Το βράδυ της Παρασκευής, ξέσπασε φωτιά σε ένα ισόγειο κατάστημα που πωλεί ναυτιλιακά είδη, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και ένα γερανοφόρο όχημα για την υποστήριξη των επιχειρήσεων κατάσβεσης.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, από τη φωτιά εκλύθηκαν πυκνοί καπνοί, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση για προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το εν λόγω κατάστημα. Οι δυνάμεις της πυρόσβεσης συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή πληροφορίες σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
