Απίστευτη περιπέτεια στην Καλαμαριά για 26χρονη
Μια 26χρονη γυναίκα βίωσε μια απρόσμενη περιπέτεια στην Καλαμαριά, όταν επισκέφθηκε το ΕΟΠΥΥ για να παραλάβει επείγοντα φάρμακα και κατέληξε κλειδωμένη μέσα στο κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, η νεαρή είχε φτάσει στον ΕΟΠΥΥ γύρω στις 13:20 την Παρασκευή, προκειμένου να προμηθευτεί ενέσιμα φάρμακα που ήταν απαραίτητα για μια φίλη της με αυτοάνοσο νόσημα. Πριν πάει,είχε ελέγξει το ωράριο λειτουργίας στο διαδίκτυο και είδε ότι η υπηρεσία έκλεινε στις 14:30.
Όταν μπήκε στο κτίριο, δεν συνάντησε κανέναν υπάλληλο στο ισόγειο και αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια στους ανώτερους ορόφους.Στον δεύτερο όροφο διαπίστωσε ότι οι χώροι ήταν κλειστοί και στον τρίτο δεν υπήρχε κανείς διαθέσιμος. Όταν επέστρεψε στο ισόγειο για να φύγει, συνειδητοποίησε ότι η είσοδος του κτιρίου είχε ήδη κλείσει πίσω της και έτσι βρέθηκε εγκλωβισμένη.
Η νεαρή επικοινώνησε με τις Αρχές και σύντομα έφτασαν αστυνομικοί καθώς και πυροσβέστες. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι επρόκειτο για δημόσια υπηρεσία, δεν μπορούσαν να παραβιάσουν τις πόρτες.
Μετά από μιάμιση ώρα εγκλωβισμού, η κατάσταση της λύθηκε όταν ήρθε η διευθύντρια του ΕΦΚΑ που άνοιξε την είσοδο επιτρέποντας στη γυναίκα να αποχωρήσει.
Δυστυχώς όμως, παρά την ταλαιπωρία της αυτήν τη διάρκεια της αναμονής και τον εγκλωβισμό της στον ΕΟΠΥΥ, δεν κατάφερε τελικά να παραλάβει τα επείγοντα ενέσιμα φάρμακα που χρειαζόταν η φίλη της.
