«Ανατροπή στο Χόλιγουντ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του προλόγου του «Ocean’s Eleven»!»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel του «Ocean’s Eleven»

Γυρίσματα της ταινίας «Oceans» υπό τη διεύθυνση του Μπράντλεϊ Κούπερ

Η παραγωγή της ταινίας «Oceans» έχει ξεκινήσει στο Παρίσι, όπως αποκάλυψε ο Βάγκνερ Μόουρα σε συνέντευξή του στο THR. Ο βραβευμένος ηθοποιός με Χρυσή Σφαίρα θα υποδυθεί τον κύριο αντίπαλο στο prequel του κλασικού φιλμ «Ocean’s Eleven» της warner Bros., συνεργαζόμενος με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Μάργκοτ Ρόμπι, Μόνικα Μπάρμπαρο και Τζος Γκαντ.

Στο καστ προστέθηκαν πρόσφατα οι Βίκι Κριπς, Τζορτζ ΜακΚάι, Ομάρ Σι και Λόρεν Ρίντλοφ. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, η παραγωγή θα μεταφερθεί στα νότια παράλια της χώρας.

Η πλοκή εκτυλίσσεται το 1962 και σχετίζεται με το Γκραν Πρι του Μονακό,γεγονός που σημαίνει ότι τα γυρίσματα πιθανώς θα επεκταθούν στη Γαλλική Ριβιέρα κοντά στο Πριγκιπάτο.

Ο Κούπερ δεν περιορίζεται μόνο στη σκηνοθεσία και την ερμηνεία αλλά συμμετέχει επίσης στην παραγωγή και συνγράφει το σενάριο μαζί με τον νεοεμφανισθέντα Τσαρλς Ράντολφ. Το σενάριο βασίζεται σε ένα αρχικό προσχέδιο από την Κάρι Σόλομον.

Όπως αναφέρει το World of Reel, οι χαρακτήρες που υποδύονται ο Κούπερ και η Ρόμπι είναι οι γονείς του Danny Ocean — ενός ρόλου που είχε ενσαρκώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Ocean’s Eleven» από τον Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Αυτό αποτελεί την τέταρτη σκηνοθετική προσπάθεια για τον Κούπερ μετά τις ταινίες «A Star Is Born», «Maestro» και «Is This Thing On?». Η πρεμιέρα της νέας αυτής ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου 2027.

Κύλιση στην κορυφή