Σοκ στα Χανιά: 11χρονη χάνει τη ζωή της σε πισίνα στον Πλατανιά

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή η 11χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στον Πλατανιά

Θλιβερό περιστατικό στην Κρήτη

Ένα 11χρονο κορίτσι από την Πολωνία κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, αφού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή Πλατανιά.Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών, το κορίτσι δεν κατάφερε να επιβιώσει, προκαλώντας σοκ και θλίψη στους γονείς της.

Το παιδί βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του όταν εντοπίστηκε αναίσθητο μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό αυτό συμβάν παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις γιατροί από ιδιωτικό πολυϊατρείο της περιοχής που συνεργάζεται με το ξενοδοχείο, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με νοσηλεύτρια.

Οι ιατρικές ομάδες άρχισαν αμέσως τις διαδικασίες ανάνηψης καθώς το παιδί ήταν σε κατάσταση κώματος. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς στο Νοσοκομείο Χανίων. Μάλιστα, περιπολικό της αστυνομίας διευκόλυνε τη διέλευση του ασθενοφόρου στον ΒΟΑΚ ώστε να φτάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.

Στα Επείγοντα οι γιατροί συνέχισαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ανάνηψης.

Κύλιση στην κορυφή