«Σέρρες: Σκηνές από ταινία – Ένοπλοι με αστυνομικές στολές στήνουν ενέδρα σε κλούβα και απελευθερώνουν «σκληρό» ποινικό»

Μια ⁤κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στις Σέρρες, κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης μεταφοράς του από το⁢ Σωφρονιστικό Κατάστημα⁣ Νιγρίτας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, δύο τζιπ σταμάτησαν την κλούβα του σωφρονιστικού ιδρύματος, και αμέσως μετά εμφανίστηκαν οκτώ άνδρες ντυμένοι ως αστυνομικοί, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ.

Οι δράστες⁣ ακινητοποίησαν τους​ φρουρούς και ​τους αφαίρεσαν τον προσωπικό τους οπλισμό, καθώς και τα ασύρματα τηλέφωνά τους.

Στην κλούβα βρίσκονταν συνολικά τρεις κρατούμενοι. Ωστόσο, οι ένοπλοι είχαν συγκεκριμένο στόχο. Σύμφωνα με⁣ τις ίδιες πηγές, απευθύνθηκαν σε έναν από‍ αυτούς λέγοντας‌ «εσύ έρχεσαι μαζί μας» και στη ‌συνέχεια τον πήραν μαζί ⁢τους, ⁣χωρίς να πειράξουν ούτε τους φρουρούς ούτε τους άλλους δύο κρατούμενους.

Ο άνδρας που δραπέτευσε είναι Αλβανός υπήκοος και έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ληστεία.Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ξαναβρεθεί στη φυλακή στο παρελθόν, είχε αποφυλακιστεί αλλά επέστρεψε σε σωφρονιστικό⁣ κατάστημα για τα ίδια ⁤εγκλήματα.

Αμέσως μετά την απόδραση, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κατέφθασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν εκτεταμένες ⁤επιχειρήσεις για τον εντοπισμό τόσο⁣ του δραπέτη όσο και των οκτώ ενόπλων.

Tην υπόθεση⁤ έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Σερρών.

Κύλιση στην κορυφή