«Σοκ στη Βρετανία: Σύζυγος ομολόγησε 45 αδικήματα βιασμού και ναρκωτικών μετά από 20 χρόνια κακοποίησης»

Ένας Βρετανός παραδέχθηκε σήμερα⁤ ότι νάρκωνε και βίαζε τη‌ σύζυγό του στο σπίτι τους για δύο ‍δεκαετίες.

Ο άνδρας,περίπου 60​ ετών και κάτοικος της βόρειας Αγγλίας,δήλωσε ​ένοχος σε κακουργιοδικείο του Μάντσεστερ για 45 ⁣κατηγορίες που τον αφορούν,ενώ τα στοιχεία του δεν δημοσιοποιήθηκαν‌ προκειμένου να προστατευθεί⁤ η ταυτότητα ‍του θύματος.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμούς, σεξουαλικές ⁤επιθέσεις και την κοινοποίηση ευαίσθητου προσωπικού υλικού χωρίς τη συγκατάθεση της γυναίκας κατά την περίοδο από το⁣ 2004 έως το 2025. Επίσης, παραδέχθηκε ότι χορηγούσε ουσίες στη σύζυγό ⁤του με σκοπό να ⁤τη‌ ναρκώσει.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η γυναίκα ⁤υπήρξε επανειλημμένα θύμα βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων μέσα ⁢στο ίδιο της το σπίτι, έχοντας ναρκωθεί από τον σύζυγό της.

Επιπλέον, άλλοι 12 άνδρες ηλικίας από 28 έως 74 ετών αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για σεξουαλική ‍κακοποίηση της ίδιας⁢ γυναίκας μεταξύ των​ ετών 2018 και 2025.Όλοι οι εν λόγω ​άνδρες έχουν αρνηθεί⁤ τις ⁢κατηγορίες που ‍τους αποδίδονται.

Η διαδικασία ακροαματικής εξέτασης αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Κύλιση στην κορυφή