Λαμία: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός ταξιτζήδων για μια κλήση – Ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Σκηνές βίας σημειώθηκαν το απόγευμα στη ⁤Λαμία, όταν δύο άνδρες επιτέθηκαν σε οδηγούς ταξί στην πιάτσα της‌ οδού Βουρτσελά. Ως αποτέλεσμα, ένας από⁤ αυτούς μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου της περιοχής, ενώ ο δεύτερος υπέστη‌ ελαφρούς ‌τραυματισμούς.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν προηγουμένως​ διασκεδάσει σε ένα ουζερί ⁢κοντά στην περιοχή. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας ⁣από ⁤αυτούς επέστρεψε για να‍ πάρει το μηχανάκι του που είχε αφήσει στην πιάτσα⁣ ταξί και διαπίστωσε ότι η αστυνομία⁤ είχε επιβάλει πρόστιμο.

Η⁤ αρχή της αντιπαράθεσης

Ο συγκεκριμένος​ άνδρας θεώρησε τους οδηγούς‍ ταξί που βρίσκονταν εκεί υπεύθυνους για την κλήση και άρχισε να τους επιτίθεται με προσβλητικά λόγια.

Η κατάσταση ‌γρήγορα κλιμακώθηκε καθώς ο δεύτερος άνδρας συμμετείχε στη διαμάχη, με αποτέλεσμα η λεκτική‍ αντιπαράθεση να εξελιχθεί σε σωματική⁤ επίθεση.

Ένας από τους‍ οδηγούς δέχθηκε χτύπημα στον λαιμό και έπεσε στο έδαφος. Ο ⁢συνάδελφός του⁢ προσπάθησε να ​τον προστατεύσει και τραυματίστηκε ελαφρώς ⁢κατά ⁣τη διάρκεια της συμπλοκής.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στα⁣ Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ειδοποιήθηκε η⁤ αστυνομία​ που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό ‍των‌ δραστών.

@lamiareport.gr Έπεσαν μπουνιές σε πιάτσα ταξί στη ‍Λαμία – Στο νοσοκομείο ένας ταξιτζής #lamia ⁣#lr #lamiareport #news ♬ πρωτότυπος ήχος – LamiaReport.gr

«Ποιος είναι ο λόγος‍ για μια τέτοια επίθεση;»

Για⁣ το⁣ περιστατικό μίλησε στο lamiareport ο πρόεδρος των ⁤Ραδιοταξί Λαμίας, Πάνος Γρηγορόπουλος, εκφράζοντας την απογοήτευσή του σχετικά⁤ με την επίθεση στους ⁤συναδέλφους του.

«Έχει⁤ χτυπηθεί στο κεφάλι. Αυτά δεν είναι⁤ αποδεκτά.‍ Ποιος μπορεί⁤ να δικαιολογήσει‍ μια τέτοια πράξη κατά ενός συναδέλφου;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κύλιση στην κορυφή