Σοκ στην Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την απεχθή επίθεση σε δύο 18χρονους – Μαχαίρωσαν τον έναν πισώπλατα!

Ένας 18χρονος μαθητής εσπερινού ‍λυκείου στην Κυψέλη ⁣ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση⁣ λόγω τραυματισμού​ στον πνεύμονα, έπειτα⁤ από⁢ επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ανηλίκων, με έναν ​εξ αυτών να τον μαχαιρώνει στην πλάτη.

Η επίθεση ⁢συνέβη το απόγευμα ⁤της ⁢Δευτέρας,λίγο‌ μετά τις 7,στην οδό Σάμου. Περίπου 15 ‍ανήλικοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο και περίμεναν τους δύο 18χρονους Αιγύπτιους ‍μαθητές που επέστρεφαν από το διάλειμμα.

Mόλις τους⁢ εντόπισαν,επιτέθηκαν εναντίον τους με μπουνιές και ‍κλωτσιές. Ο ένας προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας στο ‌προαύλιο του σχολείου αλλά δέχθηκε χτυπήματα στο⁢ πρόσωπο. Ο άλλος έπεσε‍ στον πεζόδρομο και παρέμεινε ⁤εκεί.

Tότε, ένα μέλος της ομάδας έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του ‌18χρονου, ο‍ οποίος κατέρρευσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το iEidiseis, οι ανήλικοι δράστες φαίνονται να ‍συγκεντρώνονται στον πεζόδρομο λίγο πριν ⁤την επίθεση. Οι περισσότεροι δεν καλύπτουν τα πρόσωπά‍ τους. Όταν βλέπουν τους δύο‌ αλλοδαπούς να πλησιάζουν,‍ τρέχουν προς αυτούς και αρχίζουν να τους χτυπούν χωρίς καμία αιδώ.

Aπό ⁢τα πλάνα διακρίνεται ​ο ένας μαθητής να προσπαθεί να ξεφύγει ενώ μέσα ⁤σε λίγα δευτερόλεπτα ο άλλος ⁤δέχεται τη‌ μαχαιριά⁢ πισώπλατα και οι δράστες εξαφανίζονται⁣ στα γύρω στενά.

Tις φωνές άκουσε ο διευθυντής του⁣ εσπερινού λυκείου και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί​ της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,που έφθασαν άμεσα στο σημείο,παρείχαν τις πρώτες​ βοήθειες στον τραυματία.

Tο ΕΚΑΒ, στη συνέχεια τον παρέλαβε για μεταφορά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση λόγω‍ του τραυματισμού του στον πνεύμονα.

Sύμφωνα ⁤με πληροφορίες, ο φίλος⁣ του θ victim περιέγραψε στους ⁣αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των δραστών κατά την‌ κατάθεσή του. Οι⁣ αρχές εργάζονται για την ταυτοποίηση των επιτιθέμενων μέσω υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Κύλιση στην κορυφή