Σοκ στη Μάνη: Αδελφός εκτελεί τον αδελφό του με 3 σφαίρες μπροστά στην αδελφή τους

Σήμερα (31/10) το μεσημέρι, μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ⁤στο Ελαιοχώρι Οιτύλου, στην περιοχή της Μάνης. Σύμφωνα⁤ με τις αναφορές, ένας 53χρονος άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις‌ φορές τον αδελφό του ενώ βρίσκονταν σε αγροτική έκταση μαζί με την αδελφή τους,⁢ προκαλώντας τον θάνατό του. Αμέσως μετά⁤ το περιστατικό, ο ‌δράστης διέφυγε.

Το θύμα⁤ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου ⁤δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Φαίνεται ότι οι⁣ δύο αδελφοί είχαν μακροχρόνιες διαφορές σχετικά ​με‍ κτηματικά ζητήματα και μάλιστα ⁤το θύμα είχε προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του⁣ αδελφού του.

Αδελφοκτονία ​στη Μάνη: ⁣Οι τρεις πυροβολισμοί

Η τραγική αυτή εξέλιξη σημειώθηκε λίγο μετά τις ⁤12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ⁤iEidiseis, τα‌ δύο αδέλφια εργάζονταν σε γειτονικά χωράφια για τη συγκομιδή‍ ελιών και είχαν διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία της γης. Η κατάσταση ξέφυγε όταν⁤ ο ​δράστης⁣ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε‌ τον αδελφό του τρεις φορές: ⁤δύο στον κεφάλι ⁣και μία στο στήθος.

Μετά ⁤την πράξη αυτή, φέρεται να στράφηκε προς την αδελφή τους που κρυβόταν πίσω από πέτρες για ‌να προστατευτεί και κατάφερε να σωθεί ‌πριν⁣ εκείνος απομακρυνθεί.

Μαρτυρία για το όπλο και οι έρευνες

Μετά από ⁢αρκετές‌ ώρες εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό⁢ Τμήμα Αρεόπολης ​όπου παραδόθηκε. Το όπλο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον δράστη να κατευθύνεται προς ⁢την Αρεόπολη και καθώς⁤ περνούσε δίπλα από ένα ‌παράθυρο άνοιξε αυτό και πέταξε κάτι σε έναν γκρεμό της περιοχής.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εκτενείς έρευνες στην περιοχή προκειμένου να βρουν το ⁣αντικείμενο που πιστεύεται​ ότι ⁢είναι το όπλο⁣ που‌ χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια από τον δράστη.

Κύλιση στην κορυφή