Αχαΐα: Αγωνιώδεις Έρευνες για τον Εντοπισμό 44χρονου στις Εκβολές του Γλαύκου

Σοβαρό επεισόδιο Λιμενικού και διακινητών μεταναστών στη Χίο – Αναφορές για θύματα

Σε Εξέλιξη Έρευνες για τον Εντοπισμό Αγνοούμενου Άνδρα

Μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την αναζήτηση ενός 44χρονου άνδρα, ο οποίος έχει χαθεί στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου.

Η συντονιστική ευθύνη της επιχείρησης ανήκει στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ). Στις προσπάθειες συμμετέχουν ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και όχημα του Λιμενικού που δραστηριοποιείται από τη στεριά.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, οι έρευνες εστιάζονται τόσο στη θαλάσσια όσο και στην παράκτια ζώνη γύρω από τις εκβολές. Οι αρμόδιες δυνάμεις εργάζονται εντατικά προκειμένου να εντοπίσουν τον αγνοούμενο άνδρα.Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει θετικά αποτελέσματα από τις έρευνες.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι ευνοϊκές.

Scroll to Top