Άλιμος: Τρίχρονο αγοράκι έτρεχε ξυπόλυτο στη μέση του δρόμου

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο οδηγός, όταν το πρωί της Δευτέρας είδε στη μέση του δρόμου στον Άλιμο ένα μικρό παιδί να τρέχει, χωρίς παπούτσια και ζεστά ρούχα, τη στιγμή που η θερμοκρασία ήταν μόλις 6 βαθμοί Κελσίου.

Αμέσως, ο οδηγός σταμάτησε και έτρεξε να προσφέρει βοήθεια στο παιδί που έτρεμε από το κρύο. Στο σημείο έφτασαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (24/2), ένας οδηγός είδε έκπληκτος να τρέχει, στην οδό Καρυάτιδων, στη μέση του δρόμου, ένα παιδάκι, χωρίς παπούτσια και μπουφάν.

Στο σημείο βρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βέργης, ο οποίος ενημέρωσε τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη για το περιστατικό, αλλά και η Ραμόνα Σάντος, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, μια γειτόνισσα που περνούσε από εκεί αναγνώρισε το αγοράκι, ηλικίας 3 ετών, και το οδήγησαν στο σπίτι του, που βρισκόταν 500 μέτρα μακριά από το σημείο όπου το εντόπισε ο οδηγός.

Η μητέρα του, 21 ετών, δήλωσε ότι κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Scroll to Top