«Ανοίγει τις πύλες του το 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ: Μια νέα εποχή για την αριστερά»

Σκληρή απάντηση ΚΚΕ στον Άρειο Πάγο: «Νομικά αβάσιμη καταγγελία από τον διαβόητο φασίστα Πλεύρη»

Δυνατό και Σταθερό ΚΚΕ: Έτοιμο για τον Σοσιαλισμό!

Με το σύνθημα «ΚΚΕ δυνατό, σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον Σοσιαλισμό!», ξεκινά σήμερα το 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Οι εργασίες του θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Αυτό το Συνέδριο είναι η κορύφωση μιας διαδικασίας που άρχισε με την ανακοίνωση των θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής και τη διάδοσή τους σε χιλιάδες υποστηρικτές του κόμματος και της Νεολαίας. Ακολούθησε μια εσωκομματική διαδικασία προσυνεδριακής προετοιμασίας, η οποία ολοκληρώθηκε με τις Συνδιασκέψεις των Επιτροπών Περιοχής και την εκλογή των αντιπροσώπων για το συνέδριο.

Μετά την εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής στον Περισσό. Η παρουσίαση της εισήγησης από τον Δημήτρη Κουτσούμπα προς τους αντιπροσώπους θα γίνει στις 9 π.μ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των συνέδρων καθώς και η συζήτηση σχετικά με την ψήφο επί της απόφασης του 22ου Συνεδρίου. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου με την εκλογή νέων μελών στην Κεντρική Επιτροπή καθώς και στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου του κόμματος.

Scroll to Top