Δάφνη: Νέο κρούσμα κορονοϊού βάζει λουκέτο σε δημοτικό σχολείο

Νέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου στην περιοχή της Δάφνης με αποτέλεσμα να κλείσει αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί το 9ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- το κρούσμα εντοπίστηκε σε κηδεμόνα μαθητή.

Οι γονείς των μαθητών του 9ου Δημοτικού ενημερώθηκαν το πρωί ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους , εξαιτίας του κρούσματος.

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού ανακοίνωσε ότι μετά από ενημέρωση που είχε αργά χθες το βράδυ από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και από τον ΕΟΔΥ για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού COVID-19 , σε κηδεμόνα μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, αποφασίστηκε το κλείσιμο της σχολικής μονάδας μέχρι νεωτέρων οδηγιών των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Scroll to Top