Αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε ο εισαγγελέας
Ο εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, πρότεινε την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για τη δεύτερη καταγγελία που αφορά απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014, επικαλούμενος πολλές αμφιβολίες σχετικά με την υπόθεση. Στις 23 Ιουνίου είχε ζητήσει και πάλι την απαλλαγή του ηθοποιού για την πρώτη καταγγελία (που σχετίζεται με περιστατικό το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη»), επίσης λόγω «πολλών αμφιβολιών».
Η κατηγορία αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος είχε συναντηθεί εκείνη τη μέρα με την ηθοποιό σε ένα κατάστημα στο Ψυχικό για επαγγελματικούς λόγους. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η επίμαχη πράξη φέρεται να συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου μετά τη συνάντηση, όταν προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της.Ωστόσο, αντί να την πάει στον προορισμό της, φέρεται να την οδήγησε σε ένα απομονωμένο στενό στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού και επιχείρησε να προχωρήσει σε βιασμό κλείνοντας τα κεντρικά κλειδώματα του αυτοκινήτου.
Η παθούσα υποστηρίζει ότι κατάφερε να ξεφύγει από αυτήν τη δύσκολη κατάσταση προσποιούμενη ότι υπέστη κρίση πανικού και φωνάζοντας υστερικά, γεγονός που ανάγκασε τον κατηγορούμενο να της επιτρέψει τελικά να απομακρυνθεί.