Δραματική διάσωση: Γυναίκα απεγκλωβίζεται από φλεγόμενο σπίτι στο Αίγιο!

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/9), μια φωτιά ξέσπασε σε κατοικία στις ⁣Εργατικές Κατοικίες του⁢ Αιγίου, στο τέλος της οδού Αναπαύσεως. Η κατάσταση αυτή κινητοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της ​Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας⁣ για την κατάσβεση και τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας.

Η γυναίκα ⁤βρισκόταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου ⁣και δεν είχε τη ​δυνατότητα να αποχωρήσει μόνη της.Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ⁣την προσεγγίσουν με τη βοήθεια σκάλας ⁤και να την απομακρύνουν με ασφάλεια.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, αλλά ​η υγεία της είναι καλή.

Η φωτιά φέρεται να⁣ ξεκίνησε⁢ από το υπόγειο

Σύμφωνα‍ με μαρτυρίες αυτόπτων παρατηρητών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ⁢σε έναν αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο του⁤ κτηρίου, με τους καπνούς να εξαπλώνονται γρήγορα προς τα διαμερίσματα.

Στην περιοχή έφτασαν δυνάμεις από την​ Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου καθώς και αστυνομικοί. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με ​τέσσερα οχήματα.

Επικεφαλής των επιχειρήσεων ήταν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, Παναγιώτης Πετρόπουλος, σύμφωνα με τοπικές πηγές.

Τα ακριβή⁣ αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές της Πυροσβεστικής.

Κύλιση στην κορυφή