Η Καρολάιν Λέβιτ ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Μάιο του επόμενου έτους.
Το μήνυμα της Καρολάιν για την εγκυμοσύνη
«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και ανυπομονούμε να δούμε τον γιο μας να γίνεται μεγάλος αδελφός», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φουσκωμένη κοιλιά της. «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη προς τον Θεό για το δώρο της μητρότητας, που πραγματικά πιστεύω ότι είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Παράδεισο πάνω στη Γη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στην ίδια ανάρτηση, η Λέβιτ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς, για τη στήριξή τους «και για τη δημιουργία ενός φιλικού προς την οικογένεια περιβάλλοντος στον Λευκό Οίκο». Η ίδια και ο σύζυγός της, Νίκολας Ρίτσιο, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί με όνομα Νίκολας τον Ιούλιο του 2024.
Η εκπρόσωπος έχει μοιραστεί πολλές φορές τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει συνδυάζοντας τη μητέρα με τις απαιτήσεις των καθηκόντων στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ καθώς και στον Λευκό Οίκο. Σε μια συνέντευξή της το 2024 στο «The Conservateur», είχε μιλήσει για την επιστροφή στη δουλειά μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση του γιού της λόγω μιας απόπειρας δολοφονίας στο Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια.«Ένιωσα ότι έπρεπε να είμαι παρούσα σε αυτή την ιστορική στιγμή», είχε δηλώσει. «Ο πρόεδρος έθεσε κυριολεκτικά τη ζωή του σε κίνδυνο για να κερδίσει αυτές τις εκλογές. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να επιστρέψω γρήγορα στη δουλειά».
