Εμβολιασμοί: Και το χρήμα τσέπωσαν και το εμβόλιο τους έκαναν

Πήγαν για μαλλί αλλά βγήκαν κουρεμένοι ή μάλλον εμβολιασμένοι.

Ο λόγος για κάποιους αρνητές, που στην προσπάθειά τους να λάβουν παράνομα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, πλήρωσαν γιατρούς και νοσηλευτές για να τους βοηθήσουν. Αν και εκείνοι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, τελικά… και τα λεφτά τσέπωσαν και κανονικότατο εμβόλιο τους έκαναν, για να είναι και καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου.

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αποκάλυψαν σημεία και τέρατα ως προς τις προσπάθειες αντιεμβολιαστών να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, πάνω από 100.000 πολίτες έχουν επιδιώξει να λάβουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να εμβολιαστούν.

Σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα παρουσιάζονται περίεργες αυξομειώσεις σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες από ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν κινώντας υποψίες… αυτό έχει συμβεί σε περίπου 200 εμβολιαστικά κέντρα επί συνόλου 2.000 επιχειρείται αλλοίωση των δεδομένων.

Scroll to Top