Από σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ορισμένοι σταθμοί του Μετρό στην Αθήνα θα κλείνουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς ξεκινούν οι απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση των σιδηροτροχιών. Η τρέχουσα φάση του τεχνικού σχεδιασμού επικεντρώνεται στο τμήμα που συνδέει τον «Ελαιώνα» με το «Μοναστηράκι».
Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια κατά τη διάρκεια αυτών των τεχνικών παρεμβάσεων, θα εφαρμοστούν αλλαγές στη νυχτερινή κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία σε τρεις κεντρικούς σταθμούς του δικτύου θα ολοκληρώνεται νωρίτερα από το συνηθισμένο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, οι σταθμοί «Ελαιώνας», «Κεραμεικός», και «Μοναστηράκι» δεν θα δέχονται επιβάτες μετά τις 21:40. Αυτή η ώρα σηματοδοτεί τη λήξη της κυκλοφορίας δυόμισι ώρες νωρίτερα απ’ ότι συνήθως.
Kατά τη διάρκεια των νυχτερινών εργασιών,οι συρμοί στη Γραμμή 3 θα κινούνται μόνο σε δύο ανεξάρτητα τμήματα: «Δημοτικό Θέατρο – Αιγάλεω» και «Σύνταγμα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο».
Τελευταία δρομολόγια πριν τις εργασίες
Οι επιβάτες πρέπει να είναι ενήμεροι για τα τελευταία δρομολόγια πριν ισχύσει το όριο των 21:40:
Κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας:
- Δημοτικό Θέατρο προς Δ. Πλακεντίας: 21:20
- Aιγάλεω προς Δ. Πλακεντίας: 21:34
- Eλαιώνας προς Δ.Πλακεντίας: 21:36
- Kεραμεικός προς Δ.Πλακεντίας: 21:39
- Mοναστηράκι προς Δ. Πλακεντίας: 21:41
Κατεύθυνση προς Δημοτικό Θέατρο:
- D.Pλακεντίας προς Δημοτικό Θέατρο: 21:30
- Sύγκταγμα προς Δημοτικό Θέατρο: 21:49
- Mοναστηράκι προς Δημοτικό Θέατρο : 21 :51
- Kεραμεικός towards Δημοτικό Θέατρο : em > li >
ul >
Pώς να μετακινείστε στο Αεροδρόμιο
P σχετικά με τις πλήρεις διαδρομές που συνδέουν το Δημοτικό Θέατρο με τον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας , οι τελευταίοι συρμοί αναχωρούν ως εξής : p >
-
< li >Δημοτική Θεατρική κατεύθυνση Α ε α ε α ε α ε α ε α ε α ε a e a e a e a e a e a e a e
< li >< strong >< / strong >< / li >< li >< strong >< / strong >< / li >
ul >
