«Εξάρχεια: Νύχτα Πολέμου με Μολότοφ και Ένταση – Δείτε το Βίντεο»

Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια με «βροχή» από μολότοφ – Πεδίο μάχης η περιοχή (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια μετά τα μεσάνυχτα

Τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο συγκρούσεων λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ξέσπασαν έντονα επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, περίπου 60 άτομα με κουκούλες πραγματοποίησαν συντονισμένες επιθέσεις, εκτοξεύοντας γύρω στις 50 βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ.

Οι συγκρούσεις διαδραματίστηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής, όπως οι οδοί Τζαβέλλα και Θεμιστοκλέους, καθώς και στις διασταυρώσεις Μεταξά και Μεσολογγίου. Οι κουκουλοφόροι προχώρησαν επίσης στην πυρπόληση κάδων απορριμμάτων στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους όπως η Βαλτετσίου και η Κωλέττη. Ζημιές αναφέρθηκαν επίσης σε οχήματα της ΟΠΚΕ στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς μολότοφ, χημικά αέρια καθώς και βομβίδες κρότου-λάμψης κυρίως στην οδό Θεμιστοκλέους αλλά και στην πλατεία Εξαρχείων. Πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από τις επιθέσεις. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν έγιναν προσαγωγές κατά τη διάρκεια των γεγονότων ενώ η κατάσταση παρέμενε τεταμένη μέχρι λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα.

Βίντεο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Scroll to Top