«Φάμελλος: Αποκαλύψεις για τα μέτρα μείωσης της γραφειοκρατίας – Υπέρ των “γαλάζιων ακρίδων” ή του πολίτη;»

Σκάνδαλα και Επιχειρηματικότητα: Η Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναταραχή εξαιτίας των σκανδάλων που αφορούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς αποκαλύπτονται παράνομες επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ σε “φίλους” της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Σωκράτης Φάμελλος,εκφράζει την απορία του σχετικά με το πώς η κυβέρνηση μπορεί να μιλά για “διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας” και “μείωση της γραφειοκρατίας”.

Ο κ. Φάμελλος αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια πρόσφατης σύσκεψης ο κ. Μητσοτάκης φαινόταν να αγνοεί τις ευθύνες του για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική επιχειρηματικότητα τα τελευταία έξι χρόνια. «Ποιες είναι οι προτάσεις του πρωθυπουργού για τη μείωση της γραφειοκρατίας; Αναφέρεται μόνο στα μέτρα που ευνοούν τους “γαλάζιους ακρίδες”, τους φίλους και τους δικούς τους ανθρώπους;», ρωτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και δεν μπορούν πλέον να παραπλανώνται», προσθέτει ο κ. Φάμελλος, υπογραμμίζοντας τις αποτυχίες στον τομέα της γραφειοκρατίας όπως αυτές που παρατηρήθηκαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: έχει δημιουργήσει μια οικονομία – καζίνο όπου μόνο το Μαξίμου και οι στενές σχέσεις έχουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία», τονίζει.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει: «Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει! Και θα την αλλάξουμε!».

Scroll to Top