Η χαρισματική Κατερίνα Κατσίγιαννη ασχολείται με τη διατήρηση της παραδοσιακής μουσικής, ερμηνεύοντας αυθεντικά δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.
Έρχεται αυτή τη φορά να μας προτείνει ένα γνήσιο λαϊκό δημοτικό γλέντι με πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια.
Με αναφορά στην Ρόζα Εσκενάζυ, την Γεωργία Μηττάκη και άλλους Ερμηνευτές της εποχής εκείνης.
Ένα μουσικό οδοιπορικό από τα χρόνια των βυζαντινών ακριτών, τα χρόνια των κλεφτών και των ληστών έως τους ρεμπέτες των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνος.
Ορχήστρα δημοτικής και ρεμπέτικης μουσικής θα αποδώσει τις μουσικές επενδύσεις όσο και τις ποιητικές κατασκευές των δημοτικών και των
ρεμπέτικων τραγουδιών που μας ταξιδεύουν στην αρχαιότητα.
Η ορχήστρα της Κατερίνας Κατσίγιαννη με όργανα όπως κλαρίνο, βιολί, σαντούρι, λαούτο και κρουστά από τους πλέον καταξιωμένους
μουσικούς του χώρου, είναι πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε μουσική περίσταση εκδηλώσεων και γλεντιού.