Σοκαριστική Κατάθεση Μάρτυρα για το Διπλό Φονικό στη Φοινικούντα
Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του διπλού φονικού που σημειώθηκε στη Φοινικούντα κατέθεσε αναλυτικά στους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Τα θύματα είναι ο 68χρονος ιδιοκτήτης του κάμπινγκ και ο επιστάτης της επιχείρησης,οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενός ένοπλου. Ο μάρτυρας, ανιψιός του ιδιοκτήτη, ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το iEidiseis, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς: «Ο δράστης μπήκε μέσα χωρίς να έχει καθόλου καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Απευθύνθηκε με σπαστά αγγλικά στον θείο μου και κατευθείαν το πυροβόλησε.Εγώ δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Στη συνέχεια, κυνήγησε τον επιστάτη και τον πυροβόλησε. Μετά βγήκε έξω και τον παρέλαβε κάποιος άλλος με μηχανάκι. Ο δράστης ήταν ανοιχτόχρωμος και ξανθός».
Δυσκολίες στην Έρευνα
Η αστυνομία αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις στην έρευνά της καθώς η επίθεση φαίνεται να έγινε πιθανόν με περίστροφο, δεδομένου ότι δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο του εγκλήματος. Η απουσία καμερών ασφαλείας στο κάμπινγκ περι complicates significantly the inquiry process.
Aστυνομικοί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχουν φθάσει στη Φοινικούντα για να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Μεσσηνίας.
Προηγούμενες Επιθέσεις
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης είχε δεχτεί προηγουμένως επίθεση με αεροβόλο όπλο τον Σεπτέμβριο χωρίς τότε να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη. Παράλληλα, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές πριν από αυτή την τραγωδία.
Aκόμη παραμένει άγνωστο το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή του.
Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου οι αρχές να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.
