Φοινικούντα: Νέα στοιχεία και δύο πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση ανθρωποκτονίας – Το κρίσιμο 24ωρο που έρχεται!

«Άκουσα 6 πυροβολισμούς, σφαίρα χτύπησε το τροχόσπιτό μας» – Νέες μαρτυρίες για το φονικό στη Φοινικούντα

Διπλό Φονικό στη Φοινικούντα: Νέα Στοιχεία και Εξελίξεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που εξετάζει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, φαίνεται ότι υπήρχε ένα άγνωστο άτομο στην περιοχή του κάμπινγκ στη Φοινικούντα, το οποίο βοήθησε τον συνεπιβάτη του λευκού σκούτερ να διαφύγει. Η έρευνα για το διπλό φονικό συνεχίζεται. «Μετά την εγκληματική ενέργεια,ο 22χρονος συνεπιβάτης αποβιβάστηκε από το σκούτερ και απομακρύνθηκε από τον οδηγό σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από τον χώρο του κάμπινγκ. Υπολογίζεται ότι πέρασε τη νύχτα κάπου πριν αναχωρήσει την επόμενη ημέρα με λεωφορείο από την Καλαμάτα προς την Αθήνα. Πού βρισκόταν τη νύχτα της δολοφονίας; Είναι πιθανό να υπήρχε τρίτο πρόσωπο που είτε τον μετέφερε στην Καλαμάτα είτε του προσέφερε καταφύγιο. Οι κάμερες επιβεβαίωσαν ότι πράγματι αναχώρησε την επόμενη ημέρα από τα ΚΤΕΛ της Καλαμάτας. Μάλιστα, η κατάσταση στην οποία εμφανίστηκε δεν συμβαδίζει με τους ισχυρισμούς του ότι ταξίδεψε κολυμπώντας και περπατώντας μέχρι εκεί», εξηγούν αστυνομικές πηγές στο ieidiseis.

Πριν εξαφανιστούν οι δύο 22χρονοι από τη Φοινικούντα, απέκρυψαν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα καθώς και τη θήκη κιθάρας όπου είχαν κρύψει τα εργαλεία της διπλής δολοφονίας. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει να αναλύει τα βίντεο που έχει συγκεντρώσει προκειμένου να διαπιστώσει τη διαδρομή διαφυγής του 22χρονου.Χθες Κυριακή επέστρεψε στην Αθήνα η ομάδα των ερευνητών που συνέλεξε νέο οπτικό υλικό και σήμερα θα ξεκινήσει η αξιολόγησή του.

Παράλληλα, σήμερα αναμένονται αποτελέσματα σχετικά με τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για επτά κινητά τηλέφωνα που ζητήθηκαν και επικυρώθηκαν. Μετά την επεξεργασία τους (που θα πάρει περίπου 24 ώρες),τα στοιχεία θα σταλούν στον αρμόδιο Ανακριτή Καλαμάτας. Αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμης σημασίας καθώς μπορεί να καθορίσουν αν θα προστεθούν νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Από πλευράς της Ανακρίτριας Καλαμάτας, έγιναν νέες καταθέσεις το Σάββατο ενώ ελήφθησαν επίσης τα αποτελέσματα εργαστηριακής εξέτασης που αποκάλυψαν ότι δεν ανιχνεύθηκε πυρίτιδα στα ρούχα του 22χρονου φερόμενου ως δράστη κατά των θυμάτων – ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και επιστάτη αυτού. Ο συγκεκριμένος νεαρός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ως εκτελεστής αμφισβητώντας τόσο τις δηλώσεις του συνεργού όσο και τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα που τον κατονόμασε ως δολοφόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί πυρίτιδα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το γεγονός. Οι αρχές επισημαίνουν πως παραμένει ασαφές ποιο ήταν το κίνητρο πίσω από αυτήν την απάνθρωπη πράξη καθώς υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στις μαρτυρίες των δύο συλληφθέντων οι οποίοι φαίνεται πως είχαν συνεργούς σε αυτήν την υπόθεση.

Η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται καθοριστική για τις εξελίξεις γύρω από αυτήν την υπόθεση.

Scroll to Top