Σοκαριστικές Αποκαλύψεις για τη Δολοφονία στο Χαλάνδρι
Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσε ο 28χρονος δράστης της δολοφονίας μιας 47χρονης γυναίκας στο Χαλάνδρι, την οποία μαχαίρωσε 15 φορές στην πιλοτή της πολυκατοικίας της. Σύμφωνα με την κατάθεση που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι περίμενε τη γυναίκα στην είσοδο «για να επιλύσουν τις διαφορές τους», αλλά «θόλωσε όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει». Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό αυτό.
Η Κατάθεση του Δράστη
Ο δράστης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πλησίασα τη γυναίκα στο συσσίτιο, καθώς ο ιερέας της ενορίας μου είχε κάνει παρατηρήσεις. Έφυγα πρώτος από το συσσίτιο και την περίμενα στην είσοδο της πολυκατοικίας για να λύσουμε τις διαφορές μας. Όταν ήρθε, ζήτησα να μιλήσουμε, αλλά εκείνη άρχισε να φωνάζει. Θύμωσα και έβγαλα το μαχαίρι». Επιπλέον ανέφερε: «Ήμουν θυμωμένος μαζί της γιατί με είχε εκθέσει στους φίλους μου και αυτοί απομακρύνθηκαν από μένα. Με εξόργισε επίσης ότι είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι την παρενοχλούσα. Θόλωσα όταν άρχισε να φωνάζει και την χτύπησα πολλές φορές με το μαχαίρι.Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη».
Προηγούμενες Εντάσεις
Η 47χρονη είχε πρόσφατα καταγγείλει τον 28χρονο για παρενόχληση, γεγονός που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος τον είχε εξαγριώσει. Από τον Μάρτιο του 2025 η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις προς τον νεαρό μετά από παράπονα της γυναίκας χωρίς όμως τότε να προκύψουν ποινικά αδικήματα εις βάρος του. Μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν από το τραγικό συμβάν είχαν δει τους δύο ανθρώπους να συνομιλούν στην είσοδο του κτηρίου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε στη κατοχή του δράστη το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία καθώς και άλλα δύο μαχαίρια.
Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
“Το πρωινό των Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025, μια γυναίκα επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Δράσης αναφέροντας ότι σε περιοχή του Χαλανδρίου ένας άντρας καταδίωκε άλλη γυναίκα κρατώντας ένα μαχαίρι”. Στην άφιξη των αστυνομικών εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο εισόδου πολυκατοικίας μια θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα ηλικίας 47 ετών με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
“Για αυτήν την υπόθεση συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 28 ετών στον οποίο βρέθηκαν δύο μαχαίρια”. Από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει πως τον Μάρτιο του ’25 είχαν γίνει συστάσεις στον δράστη λόγω παραπόνων χωρίς ωστόσο οι αρχές τότε να εντοπίσουν ποινικά αδικήματα εις βάρος της θύματος.