Φρικτό τροχαίο στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες στην Ποσειδώνος – Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή

Ο ⁢απολογισμός από το‍ φρικτό τροχαίο που‌ συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/9) στη Γλυφάδα είναι ⁤πλέον σοκαριστικός. Τρία άτομα ‍έχασαν‍ τη ζωή τους στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προκαλώντας ‌βαθιά θλίψη, ενώ δύο⁢ ακόμη επιβάτες‌ νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σφοδρή πρόσκρουση στα κιγκλιδώματα

Το θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην οδό Καλυψούς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες‌ και διερευνώνται αυτή τη στιγμή, καθώς ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο⁤ του αυτοκινήτου.

Ως αποτέλεσμα,⁣ το όχημα ⁤προσέκρουσε ⁢με μεγάλη ταχύτητα στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα. Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο έντονη που το αυτοκίνητο ανατράπηκε, μετατρέποντας την ⁣καμπίνα σε μια άμορφη‍ μάζα σιδερικών.

Aπό τους πέντε επιβάτες του μοιραίου ‍οχήματος, οι τρεις κατάφεραν να bγουν μόνοι τους στο δρόμο μετά την ανατροπή. Για τους άλλους δύο ‍οργανώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Στην περιοχή έσπευσαν⁢ γρήγορα οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα για να τους απελευθερώσουν, ωστόσο η τελική τραγική έκβαση είναι τρεις νεκροί και δύο τραυματίες.

Κύλιση στην κορυφή