Γαστούνη: Δύο συλλήψεις και τέσσερις ταυτοποιήσεις στην άγρια επίθεση κατά περιπτερά!

Κηφισιά: Ο τράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά λίγο πριν πάει να τραγουδήσει σε μαθητικό πάρτι

Συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό περιπτερά στη Γαστούνη

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός περιπτερά στην περιοχή της Γαστούνης. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί τρεις ακόμη συνεργοί των κατηγορούμενων που φέρουν τις ίδιες κατηγορίες. Σύμφωνα με καταγγελία, ένας ανήλικος προσπάθησε να κλέψει προϊόντα από το περίπτερο και εμποδίστηκε από τον ιδιοκτήτη του.

Ακολούθως, ο ανήλικος ενημέρωσε τους άλλους δράστες οι οποίοι, σε συνεργασία με άλλους συμμετέχοντες, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη και τον γιο του προκαλώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς καθώς και ζημιές στο περίπτερο. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μέσω ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για ιατρική βοήθεια και εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας/Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας και κρατούνται μέχρι να παρουσιαστούν ενώπιον Ανακριτή Ηλείας/Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας.

“Με χτύπησαν με σίδερο και ξύλα”

Ο Χρήστος Σαμφώνης, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, μιλώντας στον ANT1 ανέφερε τις σκηνές βίας που βίωσε: “Με χτύπησαν με σίδερο και ξύλα εμένα και τον γιο μου τον ανήλικο. Έχω ράμματα στο κεφάλι, το παιδί μου είναι χτυπημένο, πήγαμε στο νοσοκομείο”. Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του λόγω της επαναλαμβανόμενης παραβατικότητας στην περιοχή.

“Φοβάμαι γιατί έχω δύο ανήλικα παιδιά”, πρόσθεσε ο Σαμφώνης εξηγώντας ότι η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. “Δεν αξίζει να κινδυνεύει η ζωή μου ή των παιδιών μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γαστούνης εξέφρασε την ανησυχία των επαγγελματιών λέγοντας ότι τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν ανασφάλεια στην κοινότητα: “Μαγαζάτορες δεν γνωρίζουν πώς θα ανοίξουν τη Δευτέρα”.

Ο δήμαρχος της περιοχής Αλέξιος Καστρινός χαρακτήρισε την κατάσταση ως “καρκίνωμα” που πλήττει την κοινωνία: “Έχουμε κάνει πολλές εκκλήσεις προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να αντιμετωπιστεί αυτό το δραματικό φαινόμενο”.Ανέφερε επίσης ότι μια ειδική ομάδα αστυνομικών έχει έρθει στην περιοχή αλλά η κατάσταση συνεχίζει να είναι τεταμένη.

Scroll to Top