Γλυφάδα: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός γυναίκας που τάιζε γάτες – Δέχθηκε χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι!

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας που τάιζε γάτες – Χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι

Βίαιη επίθεση σε γυναίκα που τάιζε γατάκια στη Γλυφάδα

Την περασμένη Πέμπτη (23/10), σημειώθηκε μια σοκαριστική επίθεση σε μια 69χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα. Η ηλικιωμένη είχε βγει από το σπίτι της με προορισμό τη Β’ Πλαζ για να απολαύσει ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Καθώς έκανε μια στάση για να ταΐσει τις γάτες της περιοχής, δέχθηκε απρόσμενα βίαια χτυπήματα. Ο επιτιθέμενος εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι με μια πέτρα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος.

Ευτυχώς, εργαζόμενοι του Δήμου που βρίσκονταν κοντά παρατήρησαν την κατάσταση και έσπευσαν αμέσως προς βοήθεια, καλώντας το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από τις Αρχές και είναι ένας 38χρονος άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά ζητήματα.

Scroll to Top