Καλαμαριά: Η συγκλονιστική στιγμή που ο 20χρονος Κλεομένης σήκωσε πανό για τον Άλκη – Μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα

Καλαμαριά: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική εικόνα – Όταν ο 20χρονος Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη

Μια Σπαρακτική Ιστορία για τον Κλεομένη

Ένας παλιός καθηγητής του 20χρονου Κλεομένη, ο οποίος tragically lost his life in Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε μια συγκινητική ιστορία. Ο νεαρός μαχαιρώθηκε από έναν 23χρονο υποστηρικτή του Άρη και αυτή τη στιγμή κρατείται, περιμένοντας να απολογηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης.

Ο δάσκαλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κλεομένη από τέσσερα χρόνια πριν, όπου ο νεαρός κρατούσε ένα πανό αφιερωμένο στον Άλκη. Στην εικόνα αυτή, ο αδικοχαμένος μαθητής φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ και το πανό έγραφε «Άλκη, να είσαι ο τελευταίος. Δεν ξεχνάμε». Δυστυχώς, τέσσερα χρόνια αργότερα βρήκε τραγικό θάνατο από τις μαχαιριές ενός άλλου φιλάθλου.

Στην ανάρτησή του στα social media, ο δάσκαλος εξέφρασε τα συναισθήματά του λέγοντας: «Σήμερα τον αποχαιρετήσαμε σε ατμόσφαιρα αρχαίας τραγωδίας. Ο πόνος των συγγενών είναι αφόρητος καθώς και εκείνος των φίλων και των δασκάλων του – πλήθος κόσμου ήταν παρόν… Φοβάμαι ότι ούτε ο Κλέο θα είναι ο τελευταίος… Πόσο λυπάμαι και πόσο ντρέπομαι…».

Επιπλέον ανέφερε: «Πριν 4 χρόνια οι μαθητές μας στο 2ο λύκειο Συκεών έκαναν μια συγκινητική κίνηση που γέμισε ελπίδα! Ας τελειώσουμε με αυτή την τρέλα… Αλλά τι τραγική ειρωνεία; Το παιδί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ που κρατούσε το πανό για τον Άλκη είναι τώρα ο Κλεομένης – μαθητής μας στο 1ο γυμνάσιο Συκεών. Δυστυχώς δολοφονήθηκε στα μόλις 20 χρόνια! Σήμερα τον αποχαιρετήσαμε σε κλίμα αρχαίας τραγωδίας.»

«Η απώλεια αυτών των νέων παιδιών είναι τόσο άδικη! Τι σάπια κοινωνία τους παραδίδουμε; Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι…» κατέληξε στην ανάρτησή του.

Φωτογραφία Kλεoμένη

Scroll to Top